El 3 de juliol era una data marcada al calendari des de mesos enrere. Quatre triatletes del club van participar en un dels triatlons més mítics del món, el Challenge Roth. Una prova on la que només apuntar-se ja és un repte, les inscripcions s’esgoten en qüestió de segons.

Després de mesos i mesos d’entrenaments i sacrificis l’expedició sortia de Girona el divendres abans de la cursa direcció Barcelona per agafar un vol cap a Nuremberg on el grup format pels 4 triatletes i 8 acompanyants arribava als volts del migdia a la ciutat alemanya.

Un cop instal·lats al que seria la seu grupista pels pròxims dies es va fer un petit rodatge per tal d’activar les cames després del viatge i fer les compres pertinents per tal de passar els 5 dies que passaria l’expedició al país germànic.

El dissabte va ser dia de preparatius, primer, però va tocar provar l’aigua on es nedaria l’endemà amb una nedada breu però que va començar a posar els esportistes en mode competició i veure l’ambient espectacular que té aquesta màgica prova. També era el dia de deixar la bici al box i assistir al briefing per tal d’estar al cas de tota la normativa i funcionament de la carrera.

Diumenge era el dia, començava ben d’hora al matí amb el desplaçament cap a la zona de sortida. Degut al sistema de calaixos de sortida cada un dels esportistes del club sortien en hores diferents. La natació es feia pel canal que ja havien provat el dia abans, aigües tranquil·les, sense corrents i on orientar-se era molt fàcil. Finalitzats els 3,8km nedant tocava agafar la bicicleta i encarar els 180km en bici, dues voltes en un circuit ondulat i ràpid on destaca el “Solar Hill”, una rampa d’uns 300 metres plena de públic animant, juntament amb l’ambient al llarg de tot el recorregut que fa que el tram de bici sigui especial. Un cop deixada la bicicleta ja “només” faltaven els 42km de la marató, es diu fàcil. El circuit era lineal, transcorria pel costat del canal i per dins de Roth, amb molta calor que juntament amb la fatiga acumulada va fer que fos la part més dura de la cursa.

Com tots esperàvem els 4 triatletes del GEiEG van completar la prova i van sortir encantats de l’organització i caliu de la gent de la zona vers els esportistes, per tant, us la recomanem si mai voleu fer una cursa de llarga distància.

Els dos dies que ens quedaven per Alemanya van servir per assaborir la gran fita, compartir anècdotes de cursa i fer una mica el turista per la zona fins dimarts que l’expedició agafava el vol de tornada cap a Girona.

Us deixem un vídeo de l’experiència, moltes felicitats Quim, Isra, Jordi i Antoine!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept