Equip2022-11-16T19:28:10+00:00
BENVINGUTS AL TRIATLÓ GEIEG

L’EQUIP DE TRIATLÓ

ORÍGENS

HISTÒRIA

L’equip de triatló del GEiEG va néixer al 2015 amb l’objectiu de promoure la pràctica del triatló entre els grupistes i esportistes de la zona tot aprofitant les magnífiques instal·lacions del club i l’entorn de Girona. A l’estiu del 2018 vam organitzar el primer campus de triatló de Girona a les instal·lacions del club. Va ser tot un èxit. Seguint amb els objectius de la secció aquell mateix setembre es va crear l’escola de triatló, que no ha parat de créixer fins l’actualitat donant l’oportunitat de formar petits esportistes i persones en un esport tant complet com el triatló.

Des de la seva formació el grup ha anat augmentant el nombre d’esportistes fins al dia d’avui on, entre l’escola i el grup d’adults, comptem amb uns 50 esportistes de totes edats i nivells (34 d’ells federats). A nivell esportiu, podem destacar els dos ascensos consecutius que han portat l’equip de triatló masculí i femení absolut a la màxima divisió del triatló català. Pel camí també s’han aconseguit innumerables reptes esportius que poden anar des de completar un primer triatló a un Ironman.

Contacta
FORMACIÓ I ENTRENAMENTS

HORARIS

Els entrenaments grupals (a partir dels 18 anys, edats inferiors escola) amb els següents horaris:

Dimarts: 7h i 19:30h natació.
Dijous: 7h natació, 19:30h cursa a peu.
Divendres: ciclisme (migdia)
Diumenge: ciclisme

El lloc d’entrenament pot variar en funció del que decideixi l’entrenador, s’avisarà amb antelació a tots els participants, poden ser a la piscina, gimnàs, pista d’atletisme o sortides amb bicicleta.

equip de triatló
SOBRE NOSALTRES

EQUIP

Ens caracteritzem per tenir un grup compacte que ens trobem quasi cada dia per entrenar, gaudir de l’esport i la companyia d’altres amants de l’activitat física.
S’ha format un grup molt ben avingut i familiar on tothom hi està còmode i gaudeix entrenant, competint i animant amb els altres companys independentment d’edat i forma física. La secció esta oberta a tothom que vulgui practicar triatló o algun dels esports que el componen, sense distinció de nivell, edat, sexe o aptituds. Tenim la sort que hi ha diferents nivells dins del grup i tothom hi té cabuda. Aquesta activitat està oberta a tots els socis i sòcies del GEiEG que pagant una quota mensual tenen planificació cada mes (una per cada distància), tots els entrenaments presencials, els que es planifiquen sobre la marxa, consells, recomanacions, suport en totes les aventures que vulguin emprendre i sobretot la companyia d’un grup humà espectacular.

ENTRENAMENTS A LA PISCINA

SWIM

Les nostres instal·lacions compten amb la única piscina de 50 metres de la ciutat, coberta durant l’hivern i descoberta durant l’estiu.

Alhora, complementem les sessions a la piscina amb els entrenaments en aigües obertes durant l’estiu.

RUTES PER CARRETERA

BIKE

Fem sortides tots els divendres i caps de setmana dividint l’equip en grups segons distàncies i nivells.

Els entrenaments amb bicicleta són el moment perfecte per a generar cohesió d’equip, factor clau a l’hora d’assolir objectius col·lectius.

A RITME DE CARRERA

RUN

Combinem els entrenaments a la nostra pista d’atletisme amb els entrenaments a l’exterior (vies verdes, zones asfaltades, rutes de muntanya, etc.).

Adaptem les càrregues d’entrenament i les intensitats en funció dels objectius de l’atleta per arribar amb les millors condicions a les diferents competicions de la temporada.

LES PUNTUACIONS DEL NOSTRE EQUIP

STRAVA

NOTÍCIES

BLOG

Jornada Oncoswim

La setena edició de l'Oncoswim s'acosta i el club enguany hi participa amb dos equips, els màsters de natació i els Nens del GEiEG on participen 3 esportistes de la secció de triatló. Com bé sabreu, l'Oncoswim consisteix a nedar per equips la distància que uneix l'Estartit i Calella de Palafrugell, un total de 30 km on els equips poden anar [...]

MÉS INFORMACIÓ

CONTACTA

    He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.

    Em vull subscriure a la newsletter.

    Go to Top