La 5a prova de la lliga catalana de triatló es disputava en modalitat olímpica al Pont de Suert.

El dia començava amb la sortida de la prova sprint, uns 25 minuts després sortia el Campionat de Catalunya en distància olímpica, dos minuts després les fèmines i també dos minuts després es donava el tret de sortida a la prova open.

?‍♀️El fet que es donessin vàries sortides va marcar el primer tram, hi havia una boia que anava a la deriva i anava augmentant els metres de les dues voltes que s’havien de fer en distància olímpica. Es van acabar nedant uns 2.200 metres quan haurien d’haver estat 1.500. Aquest fet va anar a favor del nostre millor classificat, l’Oriol que va aconseguir sortir amb els grups capdavanters dels participants al campionat de Catalunya que havien sortit 4 minuts abans.

?‍♂️El tram de bicicleta era un circuit d’anada i tornada per la mateixa carretera, on la primera meitat picava amunt i la segona baixava. Els atletes grupistes van passar aquest segment sense cap problema.

?‍♂️La cursa a peu es va desenvolupar pel centre de la població pirinenca en un circuit revirat on es donaven 4 voltes. Es va fer dur per causa del cansament acumulat i les altes temperatures.

?Finalment l’Oriol M. va finalitzar en 2a posició, en Raül G. 52è i en Frank L. 118è. Aquests resultats van valer una segona posició? al rànquing de la lliga de clubs que deixa només per sentenciar a Banyoles, el pròxim dia 1 de setembre, l’ascens a la 1a divisió.


Trobareu més imatges al nostre Facebook i Instagram!